Fever Tree Mediterranean Tonic

20 cl

Fever Tree Mediterranean Tonic

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,39
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 20 cl
Alcohol % 0 %
Merk Fever Three
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Toebehoren Tonic
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fever Tree Mediterranean is een uiterst zuiver tonic water met een zeer s=zachte ondertoon van rozemarijn en een unieke verhouding van de kinine. Door het frisse uiterlijk, citrus achtige tonen en veel hints van bloemen word de tonic stiekem bijzonder en inmiddels door velen geliefd. Het is uiteraard een variant van de normale Fever Tree tonic en in prijs nauwelijk verschil te herkennen, des ondanks is dit voor de fijn proever opnieuw een bijzonder alternatief.