Ferdinand's Saar Dry Gin Quince

50 cl

Ferdinand's Saar Dry Gin Quince

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Overig
Alcohol % 30 %
Merk Ferdinand Saar
Herkomst Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ferdinand's Saar Dry Gin Quince alleen al door het luxueuze papier om de fles, raakt u benieuwd naar de inhoud. Deze gin is doordrenkt met 2011er Raucsh Kabinet, welke in 2013 bekroond is met 92 punten door Gault millau en onderscheiden als beste wijn van het jaar. Deze gouden Quince uit de Saar symboliseert de perfecte balans tussen zoet, zuur en bitter.

Master distiller Andreas Valledan combineert met zorg de met de hand geplukte Rielsing druiven van het Zilliken landgoed met meer dan 30 andere plantaardige ingredienten wat zorgt voor een unieke smaak en een alcoholpercentage van 30%.

Geschiedenis:

Ferdinand's saar gin dankt zijn naar aan districtsbosbouwer Ferdinand Geltz (1851-1925). Hij heeft er onder andere voor gezorgd dat Familie Zilliken (waar de riesling wijn vandaan komt in de gin) al meer dan 250 jaar actief aan wijnbouw kan doen. Dochter Dorothee is nu de 11e generatie die wijnmaakt in de familie. Zij zorgt nu samen met Andreas Vallendar voor deze unieke gin.