Ferdinand's Goldcap Saar Dry Gin in Box

50 cl

Ferdinand's Goldcap Saar Dry Gin in Box

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 92,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Overig
Alcohol % 49 %
Merk Ferdinand Saar
Herkomst Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ferdinand's Gopdcap Saar Dry gin is mooi verpakt in een luxueuze houtenkist om de fles, raakt u al benieuwd naar de inhoud? Deze speciale uitgaven van Ferdinand's is gemaakt met de volgende botanicals. Riesling krenten, peren en acacia spruiten uit hun eigen bos. Doordrenkt met een selectie Goldkapsel van het land van de familie Zilliken, een veel bekroonde zoete en zure wijn.

Ferdinand's Gopdcap Saar Dry gin mag beschouwd worden als de 'Grand Cru' van het Ferdinand's gamma. Door het nog exacter bepalen van de middelloop door de 'Master Distiller' kent deze gin zijn gelijke niet. Qua fijnheid en smaakbeleving is dit werkelijk het beste wat u kunt krijgen onder de gins.

Geschiedenis:

Ferdinand's saar gin dankt zijn naar aan districtsbosbouwer Ferdinand Geltz (1851-1925). Hij heeft er onder andere voor gezorgd dat Familie Zilliken (waar de riesling wijn vandaan komt in de gin) al meer dan 250 jaar actief aan wijnbouw kan doen. Dochter Dorothee is nu de 11e generatie die wijnmaakt in de familie. Zij zorgt nu samen met Andreas Vallendar voor deze unieke gin.