Fee Brothers Cranberry Bitters

15 cl

Fee Brothers Cranberry Bitters

15 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 15 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 4 %
Merk Fee Brothers
Herkomst Verenigde Staten
Toebehoren Tasting Boxen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fee Brothers komt met een lekker bitter drankje om uw cocktail een verfrissende kersen smaak te geven! Gebruik een paar streepjes van Fee's Cranberry Bitters om een interessante achtergrond smaak toe te voegen aan uw cocktails.

Fee Brothers

Vandaag de dag is Fee Brothers nog bezig met het uitbreiden van hun collectie. De productenlijst beschikt over meer dan 80 drankmengeling producten, waaronder de nieuwste aanwinsten: koffie smaken en Iced Cappuccino Mix. Fee Brothers 'markt strekt zich uit van kust tot kust in de Verenigde Staten. De producten worden ook verzonden naar verre oorden zoals Oostenrijk, de Maagdeneilanden, en Korea. Fee Brothers verkoopt hun producten aan een verscheidenheid van verschillende types van distributeurs, evenals restaurants, bars, cafés , ijssalons, en andere diensten voor voedselvoorziening.

Vele jaren zijn verstreken sinds de kleine salon / delicatessen werd opgericht in 1863. Nu, aan het begin van het nieuwe millennium, de vierde generatie van het bedrijf kijkt vooruit met positieve anticipatie. De zorg die Fee Brothers inzet voor het bottelen van hun producten en de zorg voor elke behoeften van elke klant draagt het bedrijf graag nog meer bij in de toekomst. De familie Fee is trots op de geschiedenis van hun bedrijf.