Famous Grouse Vanilla

€ 22,95

Direct leverbaar !

Een bijzondere Famous Grouse Vanilla ! Een nieuwe aanwinst in het Whisky vak, helder gouden kleur met volle toon van Vanilla dat de smaak een duidelijke boost geeft. Deze lange smaak blijft lang in de mond hangen en doet denken aan een zoet en volle smaak van honing in combinatie met zacht vanille ijs. 


Een Schotse blended whisky die mateloos populair is in Nederland en hierbuiten, Famous Grouse behoort tot één van de best verkochte producten op Drankgigant.nl en men claimt zelfs dat ze het best verkochte merk zijn van blended whisky’s in Schotland met 40 miljoen verkopen per jaar! En niet zonder reden, een whisky van zulke kwaliteit voor zo een zacht prijsje kom je niet vaak tegen. De blend bestaat uit meer dan 30 verschillende malt en graan whisky’s die allemaal van hoge kwaliteit zijn, zo is er gebruik gemaakt van onder andere Highland Park en The Macallan. Mede hierdoor heeft Famous Grouse een bijzonder zachte smaak.


The Famous Grouse is het meest verkochte Schotse whisky merk in Schotland. William Gloag, de toemalige eigenaar, begon in 1860 met het distilleren van de whisky. In het jaar 1896 werd het bedrijf overgenomen door zijn Matthew, die in 1897 begon met het distilleren van de whisky die we nu kennen als The Famous Grouse. Heden wordt deze whisky geproduceerd door The Edrington Group, die nog vele andere merken produceren.

Meer informatie
Locatie WH 4
Merk Famous Grouse
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 35 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Schotland
Type whisky Blended
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Famous Grouse Vanilla
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.