Famous Grouse The Black Grouse

100 cl

Famous Grouse The Black Grouse

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Famous Grouse
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het zwaardere broertje van de originele Famous Grouse, voortbordurend op de succesformule maar net iets anders. The Black Grouse bestaat namelijk hoofdzakelijk uit whisky’s afkomstig van de Islay regio, hierdoor is het een whisky met een zeer volle smaak iets wat hem geliefd maakt bij velen.

Op de neus zijn er zachte aroma's aanwezig van vers gemaaid gras, rook, turf, rijke eikenhout en een snufje zout. In de mond bevat deze whisky een vol karakter met smaken van rook, turf, cacao, vanille, een rijk scala aan kruiden en een zoet randje met een subtiele hint van bloemen en citrusvruchten. De afdronk is zacht van turf en een hint van zoetigheid. Zo ook bij de wereldberoemde whisky enthousiast Jim Murray, die The Black Grouse in 2008 bekroonde tot beste nieuwe binnenkomer op de markt van blended whisky’s!

Leuk om te weten:

The Famous Grouse is het meest verkochte Schotse whisky merk in Schotland. William Gloag, de toemalige eigenaar, begon in 1860 met het distilleren van de whisky. In het jaar 1896 werd het bedrijf overgenomen door zijn Matthew, die in 1897 begon met het distilleren van de whisky die we nu kennen als The Famous Grouse. Heden wordt deze whisky geproduceerd door The Edrington Group, die nog vele andere merken produceren.

Film: