Espolon Blanco 100% aguave

70 cl

Espolon Blanco 100% aguave

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blanco
Merk Espolon
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een winnaar in San Fransisco voor een dubbele gouden medaille in de catagorie blnco tequila's. Zeer rijpe en volle smaak word gecrieerd door de wijze van distilleren en het gebruik van de beste grondstoffen en 100% aguave ! Door de dubbele distillatie dat de tequila heeft onder gaan is hij zachter dan de meeste andere en heeft hij een stevige en gepeperde smaak. De combinatie van frisse smaken van tropische vruchten en een tikje honing maakt hem rijk en bijzonder.