Eristoff Vegas

70 cl

Eristoff Vegas

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 20 %
Smaak Overige
Merk Eristoff
Land Frankrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Eristoff Vegas, is een sterke drank die bestaat uit een samenstelling van premium vodka met guarana en gember. Guarana heeft een hoog niveau van cafeïne wat een ongelofelijke kick geeft, met een heerlijke exotische en fruitige smaak. De gember is een smaakverhogend middel in combinatie met de guarana en de vodka. Naast dat voegt gember ook iets prikkelends en pittigs toe.

Eristoff Vegas moet goed gekoeld geserveerd worden. Lekker puur te drinken, maar ook zeker gemixt met cola.

Let op! In de fles zitten ook nog twee dobbelstenen verstopt met het logo van Eristoff.

Geschiedenis Eristoff  

Door 1806 , een tijd waarin je familie naam alles betekende en de kwaliteit van je vodka weerspiegelde je positie in de maatschappij , de familie Eristoff hadden hun geheime recept geperfectioneerd voor een premium wodka dat ze trots maakte. Het recept bleef een nauw geheim van de familie. Ze kozen een wolf doordrenkt van folklore en legendes naar het pictogram van de wodka geboren uit ' The Land of the Wolf '. De wolf zelf was zeer vereerd door de adellijke Eristhavi voor zijn fysieke en mystieke kracht. Verhalen werden doorgegeven van de legendarische Wolf Koning, Vakhtang Gorgasali , een geëerde heerser die een helm met een wolf als een symbool van zijn moed droeg . De legende gaat dat zijn vijanden in de strijd zou huilen ' Pas op voor de wolfhoofd! 'Al meer dan 200 jaar erfgoed van de familie leeft voort in elke fles van Eristoff. Rond de basis van de fles in het Russisch Cyrillische tekens zijn de woorden : Originele Familie Recept van prins Eristoff 1806