Bardoek Erdinger Alkoholfrei

 

Bardoek Erdinger Alkoholfrei

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M37
Soort Bardoek
Merk Erdinger
Land Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De bardoek die Erdinger Alkoholfrei vertegenwoordigt wordt door ons aangeboden om u bar compleet te maken met deze tijdloze bardoek dat thuishoort bij een professionele bar. Erdinger positioneert het alcoholvrij bier als sportdrank en geeft het bij de finishlijn aan sporters en communiceert de voordelen van het bier. Volgens Erdinger is alcoholvrij bier de sportdrank voor fitness en atletiek, met name het weizen bier. Alcoholvrij bier is isotonic, rijk aan vitaminen en een drank dat een sporter natuurlijke krachten geeft na intensieve sport. Erdinger is in Duitsland de absolute nummer 1 op het gebied van alcoholvrij bier en wordt wereldwijd geëxporteerd. De bardoek is van voorkant blauw met witte letters waarop staat Erdinger Alkoholfrei.

 

Afmetingen: 51 x 26 cm

Materiaal: 100% katoen

Onderhoud: U kunt de bardoek wassen op 40 graden in de wasmachine