Elephant Gin

€ 37,95

Direct leverbaar !

Elephant Gin is een handgemaakte London Dry Gin met een alcoholpercentage van 45%. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om de essentie van Afrika vast te leggen. Geïnspireerd door de ontdekkingsreizigers uit de 19e eeuw en de botanische ontdekkingen die zij hebben gemaakt. Elephant Gin is prima puur te genieten of in een cocktail!

Elephant Gin en haar oprichters zijn over bescherming van de olifant gepassioneerd en zijn ervan overtuigd dat de huidige generatie verantwoordelijk is om de Afrikaanse wilde dieren van vandaag te ondersteunen, zodat anderen kunnen blijven genieten van de dieren in de toekomst. Door 15% van de winst aan Big Life Foundation te geven, heeft Elephant Gin een actieve rol in het ondersteunen van de activiteiten van de stichtingen. 

Deze afrikaanse gin dankt zijn smaak dan ook rechtstrek aan Afrika. Met zorgvuldig gekozen ingrediënten als baobab, de bachuplant en andere afrikaanse ingredienten, is dit een heel exclusieve ging die je niet vaak zal tegenkomen bij mensen thuis. Het is dus bijzonder er een te hebben. Met tonic is de gin heerlijk, vanwege de appelextracten die erin verwerkt zijn. Elephant gin is echt een aanrader voor elke gindrinker!

Meer informatie
Merk Elephant
Land Duitsland
Inhoud 50 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 45
Soort gin Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elephant Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.