Edgerton Pink

70 cl

Edgerton Pink

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 47 %
Merk Edgerton
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

First Pink Gin ook wel bekend als Edgerton Pink Gin is gedistilleerd in London. Wetend dat London de geboorte plek van Gin is, is het feit dat er maar slechts enkele Gin’s daadwerkelijk in de Britse hoofdstad worden gedistilleerd. Onder andere Big Ben Gin en Bathtub Gin worden hier gedistilleerd.

Edgerton is absoluut op London gebaseerd en is London’s eerste Pink Gin. De ingrediënten komen van over de hee wereld. koriander, engelwortel, jenever bessen, lis, sinaasappel schil, cassie schors en nootmuskaat. Deze ingrediënten worden samen geperst en bij elkaar gehouden gedurende 24 uur. Daarna worden ze gedistilleerd een puur granen mengsel voor de beste smaak.

Een speciaal ingrediënt

In de Gin zit een speciaal ingrediënt genaamd: Damiana ( een Mexicaans kruid dat wordt gegeven bij koppels die net getrouwd zijn.) Maar hier voor de Gin gekozen vanwege zijn mistige extracten en scherpe nasmaak. 

De Gin

Gemaakt om te verleiden, om te plezieren. Gemaakt met de zachtste intenties. Met een vrouwelijk tintje geschikt voor zowel de vrouw als de man. Heerlijk in de mix met cocktails. Maar ook puur een fenomeen op zichzelf. Zacht, zoet, bittervrij en tintelend op het gehemelte.