Edgerton Pink

€ 27,50

Direct leverbaar !

First Pink Gin ook wel bekend als Edgerton Pink Gin is gedistilleerd in London. Wetend dat London de geboorte plek van Gin is, is het feit dat er maar slechts enkele Gin’s daadwerkelijk in de Britse hoofdstad worden gedistilleerd. Onder andere Big Ben Gin en Bathtub Gin worden hier gedistilleerd.

Edgerton is absoluut op London gebaseerd en is London’s eerste Pink Gin. De ingrediënten komen van over de hee wereld. koriander, engelwortel, jenever bessen, lis, sinaasappel schil, cassie schors en nootmuskaat. Deze ingrediënten worden samen geperst en bij elkaar gehouden gedurende 24 uur. Daarna worden ze gedistilleerd een puur granen mengsel voor de beste smaak.

Een speciaal ingrediënt

In de Gin zit een speciaal ingrediënt genaamd: Damiana ( een Mexicaans kruid dat wordt gegeven bij koppels die net getrouwd zijn.) Maar hier voor de Gin gekozen vanwege zijn mistige extracten en scherpe nasmaak. 

De Gin

Gemaakt om te verleiden, om te plezieren. Gemaakt met de zachtste intenties. Met een vrouwelijk tintje geschikt voor zowel de vrouw als de man. Heerlijk in de mix met cocktails. Maar ook puur een fenomeen op zichzelf. Zacht, zoet, bittervrij en tintelend op het gehemelte. 

Meer informatie
Merk Edgerton
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 47
Soort gin Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Edgerton Pink
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.