Eagle Rare 10 Years Single Barrel

70 cl

Eagle Rare 10 Years Single Barrel

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Eagle Rare
Land Verenigde Staten
Leeftijd 10
Inhoud 70 cl
Alcohol % 45 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Eagle Rare 10 Years Single Barrel is één van de heerlijke en klassieke whiskeys uit de Bourbon collectie. Deze whiskey bevat een een alcoholpercentage van maar liefst 45% en zit in een compact flesje dat is gemaakt van helder glas met een inhoud van 70cl. De neus van de Eagle Rare is smaakvol en voornamelijk door de inbreng van caramel heeft deze een zoet en zachte aroma. Met een paar tinten groene appel en bubblegum heeft deze whiskey een bijna onweerstaanbare neus die u automatisch doet laten verlangen naar de smaak van de drank. De smaak van de Eagle Rare 10 Years Single Barrel is heel smooth waarbij de groene appel de spits afbijt tijdens het smaakproces. De drank bevat een vleug van eik en alcohol die de groene appel naar de achtergrond drijven, en tegelijkertijd proeft u een aroma van maïs en karamel. 

Deze drank was oorspronkelijk een whiskey van Seagram gemaakt door meester distillateur Charles L. Beam. die werd geïntroduceerd in 1975. De Eagle Rare was een van de laatste nieuwe Bourbon merken die werd geïntroduceerd onder de ''Small-batch Bourons.'' De whiskey is gedistilleerd en is door verschillende bedrijven zoals de Oude Prentice Distillery van Frankfort. De Eagle Rare 10 Years Single Barrel wordt niet alleen erkend door de whiskey-liefhebbers als één van de meest klassieke cocktails maar ook door verschillende contesten die zijn gehouden. Deze whiskey heeft een reeks van gouden en dubbele gouden medailles van de San Francisco World Spirits Competition tussen 2005 en 2010, waarbij hij ook een opvallend hoge score (92) kreeg van het Beverage Testing Institute.