Dwersteg Organic Limoncello

50 cl

Dwersteg Organic Limoncello

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 33 %
Smaak Citroen
Kleur Geel
Land Duitsland
Merk Dwersteg
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dwersteg Organic Limoncello is een biologische citroenlikeur die zorgvuldig met hand geschilde citroenschillen gemaakt is, deze schillen geven de onmiskenbare geur van citroenen weer.

DWERSTEG jun.GMBH & Co KG

Dit Duitse familiebedrijf, distilleerderij Dwersteg, maakt al sinds 1882 likeuren en gedistilleerde dranken. Na jaren waarin diverse personele wisselingen en productontwikkelingen plaatsvonden, werd in 1996 door Dwersteg als 1 van de eersten van de wereld, likeuren uit biologische en fairtrade grondstoffen geintroduceerd: de artikelserie Dwersteg Organic. In de daaropvolgende jaren weten steeds meer koks en bedrijven deze biologische likeuren te vinden als biologische basis voor een goed eindproduct, en vallen de likeuren meermalen in de prijzen.

De familie Teriete, de huidige eigenaren van Dwersteg hanteren bij hun productie en handelswijze het principe om zo gezond, zo zuiver, en zo lekker mogelijke likeuren te maken en daarbij het ecosysteem zo min mogelijk te belasten. Er worden dus ook geen zoetstoffen, stabilisatoren, synthetische kleur, conserveringsmiddelen of smaakversterkers gebruikt.
Naast deze eigen productie zoekt en importeert de familie Teriete wereldwijd gelijkgestemde artikelen om deze vervolgens toe te voegen aan hun eigen assortiment.