Dwersteg Organic Limoncello

€ 21,95

Direct leverbaar !

Dwersteg Organic Limoncello is een biologische citroenlikeur die zorgvuldig met hand geschilde citroenschillen gemaakt is, deze schillen geven de onmiskenbare geur van citroenen weer.

DWERSTEG jun.GMBH & Co KG

Dit Duitse familiebedrijf, distilleerderij Dwersteg, maakt al sinds 1882 likeuren en gedistilleerde dranken. Na jaren waarin diverse personele wisselingen en productontwikkelingen plaatsvonden, werd in 1996 door Dwersteg als 1 van de eersten van de wereld, likeuren uit biologische en fairtrade grondstoffen geintroduceerd: de artikelserie Dwersteg Organic. In de daaropvolgende jaren weten steeds meer koks en bedrijven deze biologische likeuren te vinden als biologische basis voor een goed eindproduct, en vallen de likeuren meermalen in de prijzen.

De familie Teriete, de huidige eigenaren van Dwersteg hanteren bij hun productie en handelswijze het principe om zo gezond, zo zuiver, en zo lekker mogelijke likeuren te maken en daarbij het ecosysteem zo min mogelijk te belasten. Er worden dus ook geen zoetstoffen, stabilisatoren, synthetische kleur, conserveringsmiddelen of smaakversterkers gebruikt.
Naast deze eigen productie zoekt en importeert de familie Teriete wereldwijd gelijkgestemde artikelen om deze vervolgens toe te voegen aan hun eigen assortiment.

Meer informatie
Merk Dwersteg
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 33 %
Smaak Citroen
Kleur likeur Geel
Soort likeur Citrus
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.