Duvel Tastes Like Heaven Box

200 cl

Duvel Tastes Like Heaven Box

200 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Excl. € 0,60 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 200 cl
Land Belgie
Brouwerij Moortgat
Type Bier Blond
Alcohol % 8,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Duvel Tastes Like Heaven, Brewed on Earth Belgium is een mooie collectors box met zes flesjes Duvel en 1 mooi Duvel glas met een grote D en twee vleugels in het goud gedrukt. Duvel is bier van hoge gisting met nagisting op de fles met een volle herkenbare smaak. De smaak heeft een subtiele bitterheid en het verfijnde aroma geeft het bier een uitgesproken hopkarakter. Het speciale brouwproces duurt ongeveer 90 dagen en zorgt ervoor dat het bier resulteert in pure stijl en een aangenaam alcoholzoete smaak.

Over Duvel

In 1914, na het einde van de Eerste Wereldoorlog nam Albert Moortgat de brouwerij over van zijn vader en tevens de oprichter Albert Moortgat. Hij lanceerde in 1917 een nieuw bier genaamd Victory Ale, vanwege het einde van de Eerste Wereldoorlog, dit werd in 1923 veranderd in Duvel toen de schoenmaker van het dorp het bier dronk en zei: “Dit is een echte Duvel”, en zo ontstond de naam die we vandaag de dag nog steeds kunnen aanprijzen.