Duvel in Cadeaukist

75 cl

Duvel in Cadeaukist

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,99
Excl. € 0,20 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 8 %
Soort 1 Vaks
Land België
Merk Duvel Moortgat
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Grote fles duvel van 75 cl in houten cadeau kist, Enorm geschikt als geschenk.

Duvel is een Belgische natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het aparte brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Gerst is het belangrijkste ingrediënt van Duvel. Gemoute gerst  wordt tot kiemen gebracht en zetmeel breekt af tot suikers. Deze suikermassa heet wort. In een volgende stap wordt de wort gekookt. Het bier krijgt zijn typische bitterheid door de toevoeging van verschillende aromatische hopsoorten uit Slovenië en Tsjechië. Nadien zorgt een centrifuge ervoor dat alle hopresten verdwijnen. 

Duvel gist voor een eerste keer in kuipen, bij 20 tot 26°C. De brouwer gebruikt hiervoor zijn eigen kweekcultuur. De oorspronkelijke giststam is afkomstig uit een lokale brouwerij in Schotland, die Victor Moortgat in de jaren 1920 zelf selecteerde. Na de rijping in de lagertanks, waar het bier wordt afgekoeld tot -2°C, is de drank klaar om te bottelen. Door de toevoeging van extra suikers en gist hergist het bier opnieuw in de fles. Dat gebeurt in de warme kelders (24°C) en duurt twee weken. Nadien komt het bier terecht in koude kelders, waar het zes weken rijpt.

Een team van bierspecialisten controleert dagelijks het proces door middel van smaakanalyses. Pas wanneer Duvel na 90 dagen zijn rijke smaakpalet heeft bereikt, mag het de brouwerij verlaten