Duo kist 'Succes'

€ 5,95

Direct leverbaar !

Voor het perfecte cadeau kiest u natuurlijk helemaal zelf wat u gaat geven, maar om het nog specialer te maken heeft de Drankgigant iets bijzonders! Geef uw cadeau een nog leuker tintje met een van onze cadeaukisten. Bestelt u een losse cadeaukist? Dan kunt u deze naar eigen wens vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf!

Deze kist is geschikt voor twee flessen en wordt standaard met houtwol geleverd!

Kent u iemand die een zetje in de rug nodig heeft? Verras diegene dan nu met de grote uitvoering van de cadeaukist ‘Succes’! Deze kist heeft twee vakken. Per vak is er een lengte van 33,5 cm en een breedte van 9 cm beschikbaar. U kunt twee flessen kwijt in deze kist en dat zorgt voor een groot voordeel. U kunt bijvoorbeeld een wijntje en een biertje met elkaar combineren!  

Wilt u een iets grotere fles plaatsen in de kist? Haal het tussenschotje eruit en geniet van de extra ruimte, zo kunt u er bijvoorbeeld een iets grotere fles whiskey in zetten!

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken met een boodschap? Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u deze zelf toevoegen en word bij het pakketje gedaan zodat de boodschap gelijk gelezen kan worden!

Meer informatie
Merk Overige
Land Frankrijk
Type cadeau 2 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duo kist 'Succes'
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.