Duo kist 'Succes'

Duo kist 'Succes'

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
+€ 1,50

Tekens resterend: 200

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Soort 2 Vaks
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor het perfecte cadeau kiest u natuurlijk helemaal zelf wat u gaat geven, maar om het nog specialer te maken heeft de Drankgigant iets bijzonders! Geef uw cadeau een nog leuker tintje met een van onze cadeaukisten. Bestelt u een losse cadeaukist? Dan kunt u deze naar eigen wens vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf!

Deze kist is geschikt voor twee flessen en wordt standaard met houtwol geleverd!

Kent u iemand die een zetje in de rug nodig heeft? Verras diegene dan nu met de grote uitvoering van de cadeaukist ‘Succes’! Deze kist heeft twee vakken. Per vak is er een lengte van 33,5 cm en een breedte van 9 cm beschikbaar. U kunt twee flessen kwijt in deze kist en dat zorgt voor een groot voordeel. U kunt bijvoorbeeld een wijntje en een biertje met elkaar combineren!  

Wilt u een iets grotere fles plaatsen in de kist? Haal het tussenschotje eruit en geniet van de extra ruimte, zo kunt u er bijvoorbeeld een iets grotere fles whiskey in zetten!

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken met een boodschap? Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u deze zelf toevoegen en word bij het pakketje gedaan zodat de boodschap gelijk gelezen kan worden!