Duo kist 'Proost'

€ 5,95

Direct leverbaar !

Voor het perfecte cadeau kiest u natuurlijk helemaal zelf wat u gaat geven, maar om het nog specialer te maken heeft de Drankgigant iets bijzonders! Geef uw cadeau een nog leuker tintje met een van onze cadeaukisten. Bestelt u een losse cadeaukist? Dan kunt u deze naar eigen wens vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf!

Deze kist is geschikt voor twee flessen en wordt standaard met houtwol geleverd!

Heeft u iets te vieren met iemand? Dan is dit de perfecte cadeaukist, ‘Proost’ staat op deze kist. Geschikt voor elke gelegenheid zoals een verjaardag, bedankje of zomaar als cadeau! Vul hem zelf met een flesje bier of wijn en maak uw vriend of vriendin blij! Deze kist heeft twee vakken van 33,5 cm in de lengte en 9 cm in de breedte. Is de fles die u besteld groter? Dan kunt u de kist passend maken door het tussenschotje eruit te halen.

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken met een boodschap? Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u deze zelf toevoegen en word bij het pakketje gedaan zodat de boodschap gelijk gelezen kan worden!

Meer informatie
Merk Overige
Land Frankrijk
Type cadeau 2 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duo kist 'Proost'
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.