Duo Kist 'Gefeliciteerd'

€ 5,95

Direct leverbaar !

Voor het perfecte cadeau kiest u natuurlijk helemaal zelf wat u gaat geven, maar om het nog specialer te maken heeft de Drankgigant iets bijzonders! Geef uw cadeau een nog leuker tintje met een van onze cadeaukisten. Bestelt u een losse cadeaukist? Dan kunt u deze naar eigen wens vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf!

Deze kist is geschikt voor twee flessen en wordt standaard met houtwol geleverd!

Iemand feliciteren met zijn verjaardag, rijbewijs of diploma ? Het kan allemaal met de cadeaukist ‘Gefeliciteerd’, dat is zeker een goede manier! Deze kist, met vakken van 33,5 cm in de lengte en 9 cm in de breedte, is geschikt voor allerlei flessen. Combineer bijvoorbeeld een wijntje en een biertje met elkaar. Is de ontvanger een whiskeyliefhebber? Dan kunt u voor meer ruimte in de kist het tussenschotje eruit halen om hem passend te maken!

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken met een boodschap? Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u deze zelf toevoegen en word bij het pakketje gedaan zodat de boodschap gelijk gelezen kan worden!

Meer informatie
Merk Overige
Land Frankrijk
Gewicht 0.5000
Type cadeau 2 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duo Kist 'Gefeliciteerd'
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.