Duo Wijnkist Blanco

Duo Wijnkist Blanco

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,50
+€ 1,50

Tekens resterend: 200

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Soort 2 Vaks
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De blanco cadeaukist is kan voor elke gelegenheid worden gebruikt. Heeft u iemand om te feliciteren, om sterkte te wensen of om te bedanken? In elk geval kunt u de kist vullen met een fles wijn of bier wat door iedereen op prijs word gesteld.

Ook kunt u door middel van een kaartje een eigen boodschap toevoegen aan het cadeau, zo maakt u het net iets persoonlijker. Het kaartje word bijgeleverd met de bestelling en is dus gelijk te lezen voor de ontvanger. De afmetingen per vak zijn in de lengte 33,5 cm en in de breedte 9 cm.

Deze duo cadeaukist is geschikt voor twee flessen en wordt standaard geleverd met houtwol!