Duo Wijnkist 'Bedankt'

Duo Wijnkist 'Bedankt'

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
+€ 1,50

Tekens resterend: 200

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Soort 2 Vaks
Land Nederland
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor het perfecte cadeau kiest u natuurlijk helemaal zelf wat u gaat geven, maar om het nog specialer te maken heeft de Drankgigant iets bijzonders! Geef uw cadeau een nog leuker tintje met een van onze cadeaukisten. Bestelt u een losse cadeaukist? Dan kunt u deze naar eigen wens vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf! De afmetingen per vak zijn in de lengte 33,5 cm en in de breedte 9 cm.

De kist wordt standaard met houtwol geleverd. Hij is geschikt voor twee flessen!

Wilt u iemand bedanken? Dan hebben wij daarvoor de cadeaukist met daarop ‘Bedankt’ in statige letters. Combineer twee flessen en u heeft het perfecte bedankje! Maak het nog persoonlijker met uw eigen boodschap op een kaartje. Deze wordt meegeleverd met de kist  zodat hij gelijk gelezen kan worden!