Duncan Taylor 1966 Bunnahabhain 40 Years 40.6%

70 cl

Duncan Taylor 1966 Bunnahabhain 40 Years 40.6%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 975,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Kant
Merken Bunnahabhain
Land Schotland
Leeftijd 40
Inhoud 70 cl
Alcohol % 41 %
Type Single Malt
Streek Islay
Bottelaar Duncan Taylor
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Duncan Taylor 1966 Bunnahabhain 40 years is een ongelooflijke oude Bunnahabhain. Deze whisky werd maar liefst 40 jaar gerijpt na distillatie in 1966. De whisky werd verouderd in een vat met nummer 4877 en werd gebotteld in een release van slechts 146 genummerde flessen bij een natuurlijke vaststerkte.

Slogan van het bedrijf:

Whisky Without compromise dat is hun moto, elke whisky die gebotteld wordt is er één van hoge en uitzonderlijke kwaliteit!

Duncan Taylor Company

Eigendom van de grootste niet-beursgenoteerde collecties van zeldzame whisky vaten en vindt zijn oorsprong in Glasgow waar het begon als handelaar en makelaar van Schotse whisky. Na de verhuizing van het hoofdkantoor naar het Noord-Oosten van Schotland wat vlakbij Speyside ligt, de grootst whisky producerende regio van Schotland besloten zij zich te concentreren op de productie van het eigen merk.