Dulle Teve

33 cl

Dulle Teve

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Dolle Brouwers
Type Bier Tripel
Alcohol % 10,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dulle Teve is een Belgisch bier van hoge gisting. Het wordt gebrouwen door brouwerij De Dolle Brouwers in Esen. Dit blonde bier heeft een tamelijk hoog alcoholgehalte van 10%. Dulle Teve is een bittere tripel, gebrouwen met witte kandij in een kookketel. Het bier is één jaar houdbaar.

“Dulle Teve”

De naam “Dulle Teve” is een soort scheldwoord voor een lastige vrouw. Het werd eerst gebruikt door een caféhouder die een eigen bier wilde en twee mogelijkheden zat te proeven aan de bar. Daardoor werd zijn vrouw steeds ongeduldiger en bleef hem bellen, totdat hij tegen haar zei: “Weet ge wat gij zeit? Een dulle teve!” “Nu nog een bier maken, de naam hebben we al”.