Dujardin VS

70 cl

Dujardin VS

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Land Nederland
Merk Dujardin
Soort / Type Vieux
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dujardin VS is de superieure variant van de originele Dujardin Vieux, een vieux met nog mooiere smaken en nog intensere aroma’s. Er is voor deze VS editie gebruik gemaakt van extra veel Franse ingrediënten om de karakteristieke smaak nog beter naar voren te brengen en dat is gelukt kunnen we u vertellen. Het gebruik van superieure eaux-de-vie komt duidelijk terug in de smaak en in de aroma’s, een volle en ronde smaak die voor kwaliteit staat.