Dujardin Blue Label Vieux

150 cl

Dujardin Blue Label Vieux

150 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 150 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Dujardin
Soort / Type Vieux
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dujardin Vieux behoort tot de absolute top in het segment, voor velen is er zelfs geen twijfel mogelijk; Dujardin Vieux is de enige echte vieux! Geliefd bij oud en jong om zijn kwaliteit en rijke smaak, het is dan ook niet verwonderlijk dat vrijwel elke café of restaurant de drank op zijn menukaart heeft staan.

Dujardin Vieux, of om specifiek te zijn Dujardin Vieux Blue Label, heeft intense aroma’s met tonen van hout en een zacht, rond karakter met ondertonen zoals honing en ligte hinten van caramel. Zijn intrigerende bruingele kleur nodigt uit om te proeven, een uitnodiging die onweerstaanbaar is voor de meeste.

Geschiedenis:

Dujardin Vieux is ontstaan doordat er onder invloed van de eerste wereld oorlog de invoer van Cognac stagneerde. Hierop bracht Wenneker Distilleries een vieux uit onder de naam Dujardin, sind dien staat de naam Dujardin voor kwaliteit.

Maak eens een coctail met Dujardin Vieux

Lekker puur, met een ijsklontje of door de cola.

Ook lekker is de Coeur du Soleil de Dujardin:

  • 40 ml Dujardin Blue Label Vieux
  • 80 ml sinaasappelsap
  • 10 ml citroensap
  • 10 ml grenadine

Mix alle ingrediënten in een shaker en schenk de drank uit over ijs in een longdrinkglas.