Dripmat Jupiler

 

Dripmat Jupiler

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie m6
Soort Bardoek
Merk Jupiler
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze opvallende dripmat van Jupiler is gemaakt van rubber en is vaak een geziene dripmat in de horeca. Deze mat is speciaal voor de uitgrebreide cafe's en restaurants die uiteraard Jupiler schenken. De afmeting van de mat is 18.5 x 48cm. Deze barmat wordt naast de horeca en cafe's natuurlijk ook in de thuisbar of bij de jeugdsoos toegepast. De barmat is eenvoudig af te doen met een vochtige doek en hierdoor is een wasmachine niet nodig.