Dripmat Corona Extra

 

Dripmat Corona Extra

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie B75
Soort Dripmat
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie donkerblauwe dripmat van het merk Corona Extra, deze dripmat is voorzien van rubberen limoen afdrukken in plaats de normaal bekende dopjes / pinnen. Het logo van Corona Extra is duidelijk aanwezig in de wit met gele kleur net als 1 fel groene limoen op de dripmat. Laat jou voorkeur zien met deze dripmat op de bar of geef hem cadeau aan iemand die Corona als merk erg kan waarderen!

De dripmat is 60cm lang en 10cm breed, gemaakt van rubber en is makkelijk schoon te houden met een sopje!