Drankpistool 20cc

 

Drankpistool 20cc

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie C73
Soort Maatschenker
Merk Merkloos
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zeer speciaal drankpistool die shotjes van 20cc schiet in het glas, waarna men de fles kantelt komt er een hoeveelheid van 20cc in het drankpistool waarna men dit in het glas kan schieten.  Dit is een superhandige methode om snel glazen vol te schieten en kan wel oplopen tot een supertempo van 25 glazen per minuut. Uitgevoerd in een premium kwaliteit wat zal zorgen voor jarenlang plezier.