Dripmat Drambuie

 

Dripmat Drambuie

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M75
Soort Dripmat
Merk Drambuie
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Drambuie Dripmat is een lange mooie barmat die altijd zal opvallen op wat voor een bar dan ook! Het is gemaakt van rubber en hierdoor buigt het makkelijk. De twee mooie logo's van Drambuie en de tekst ''The spirit lives on'' zorgen ervoor dat deze dripmat er flink bovenuit springt. Daardoor ziet deze dripmat er zeer mooi uit. Het heeft een lengte van circa 60 cm, is circa 10 cm breed en circa 1 cm dik.