Dos Deus Estrella Vermouth

75 cl

Dos Deus Estrella Vermouth

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
  • Vanaf 6 voor € 16,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Type Vermouth
Inhoud 75 cl
Alcohol % 15 %
Type Druif Diverse
Smaak Krachtig
Wijnhuis Dos Deus
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dos Deus Estrella Vermouth is een klassieke Vermouth die geproduceerd is via een oud recept en bestaat uit onderscheidende noten, een delicaat boeket en een kenmerkende rode amberkleur. De belangrijkste kruiden die gebruikt zijn voor deze vermouth zijn ictam kreta, artemis pontica, satureja hortenis en gentiaan. Al deze kruiden zijn niet alleen bekend om hun genees en helende krachten maar spelen ook de hoofdrol in talloze legendes en tradities. Geproduceerd in een zeer beperkte oplage van 1000 flessen. Deze Spaanse Vermouth is gecreerd door het CBP ( Cellars Bellmunt del Priorat ) en zeer geschikt voor cocktails.