Dos Artes Tequila Laars Anejo

100 cl

Dos Artes Tequila Laars Anejo

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 189,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Anejo
Merk Dos Artes
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dos Artes Tequila in de vorm van een echte cowboy laars welke gemaakt is van aardewerk, een waar kunst stuk welke je makkelijk in de kamer kunt laten staan. Deze tequila is gemaakt van 100% Agave dus een heel zuivere Tequila.

Door de unieke verpakking van een aardewerk laars kan er verschill in uitvoering zitten, op moment van schrijven hebben wij zwarte en bruine laarzen maar kunnen u niet garanderen welke u krijgt, voor een speciaal verzoek kunt u natuurlijk altijd even mailen met de drankgigant.nl