Doornkaat German Dry Gin

€ 15,95

Direct leverbaar !

Doornkaat German Gin is een zachte en robuste gin met een heerlijke zoete inval. De vele bekende ingrediënten waaronder jeneverbes, citroen, koriander, lavendel en de vele kruiden geven u een zachte smaak. Deze Duitse schoonheid is dan optimaal te mixen met Thomas Henry tonic of een Fever Tree variant naar keuze. Deze gin is een variant van de mooie collectie likeuren die de makers al tientallen jaren maken en willen hierdoor aangeven ook een gin op maat te kunnen distilleren. Met zijn 44% alcohol is het zeker een keer het proberen waard !!

Geschiedenis

De Berentzen groep is opgericht door heer Johann Bernhard Tobias Berentzen in 1758 in het Eemsland. Destijds waren er nog 25 andere graanstokerijen in het plaatsje genaamd Haselünne. De introductie van Apfelkorn in 1976 betekende een grote doorbraak in de bedrijfsgeschiedenis. De populaire mix van jenever en appelsap was nog nooit kant-en-klaar aangeboden, zij deden dit wel.

De firma Berentzen Gruppe A.G. is een beursgenoteerd Duits drankenproducent met het hoofdkantoor in Haselünne. Berentzen behoort in Duitsland tot de grootste drankenfabrikanten en staat vooral bekend om de productie van sterkedranken en alcoholvrije dranken.

Meer informatie
Locatie Ton
Merk Berentzen
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 44 %
Land Duitsland
Soort gin Bloemen Gin, Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doornkaat German Dry Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.