Doornkaat German Dry Gin

70 cl

Doornkaat German Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin, Zoete Gin
Alcohol % 44 %
Merk Berentzen
Herkomst Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Doornkaat German Gin is een zachte en robuste gin met een heerlijke zoete inval. De vele bekende ingrediënten waaronder jeneverbes, citroen, koriander, lavendel en de vele kruiden geven u een zachte smaak. Deze Duitse schoonheid is dan optimaal te mixen met Thomas Henry tonic of een Fever Tree variant naar keuze. Deze gin is een variant van de mooie collectie likeuren die de makers al tientallen jaren maken en willen hierdoor aangeven ook een gin op maat te kunnen distilleren. Met zijn 44% alcohol is het zeker een keer het proberen waard !!

Geschiedenis

De Berentzen groep is opgericht door heer Johann Bernhard Tobias Berentzen in 1758 in het Eemsland. Destijds waren er nog 25 andere graanstokerijen in het plaatsje genaamd Haselünne. De introductie van Apfelkorn in 1976 betekende een grote doorbraak in de bedrijfsgeschiedenis. De populaire mix van jenever en appelsap was nog nooit kant-en-klaar aangeboden, zij deden dit wel.

De firma Berentzen Gruppe A.G. is een beursgenoteerd Duits drankenproducent met het hoofdkantoor in Haselünne. Berentzen behoort in Duitsland tot de grootste drankenfabrikanten en staat vooral bekend om de productie van sterkedranken en alcoholvrije dranken.