Doorlys Rum 8 Years

70 cl

Doorlys Rum 8 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 8
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Doorly's
Herkomst Barbados
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Doorly's 8 Year Barbados Rum is gemaakt door de Foursquare Distillery op Barbados. Deze rum is vervaardigd van Colum en pot still rums. Het is een mooie diep bruine rum die voor minimaal 8 jaar heeft mogen rijpen.

De Foursquare Distillery bevindt zich op de site van een voormalige suikerfabriek, die dateert uit 1636 en wordt geschouwd als een van de meest moderne en efficiënte rum distilleerderijen in de wereld, hij is ontworpen om zowel zeer energie-efficiënt en milieuvriendelijk te zijn.