Doorlys Rum 12 Years

70 cl

Doorlys Rum 12 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 12
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Doorly's
Herkomst Barbados
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Doorly's 12 Year Barbados Rum is gemaakt door de Foursquare Distillery op Barbados, deze rum is rijk aan zoete tonen van tropisch fruit, toffee en appels. Op de doos en het etiket staat een foto van de zeldzame Spix Ara.

Bron Wikipedia:

De Spix' ara (Cyanopsitta spixii) is een grote blauwe ara met een lange staart, die de enige soort binnen het geslacht Cyanopsitta vormt. Deze ara is een ernstig bedreigde Braziliaanse soort die eind jaren 1980 voor het laatst in het wild is gezien en waarvan er nu nog tientallen in gevangenschap gehouden worden.

Het eerste exemplaar werd in 1819 gevangen door Johann Baptist von Spix. Vandaar de naam. Dit exemplaar werd 13 jaar later door Johann Georg Wagler gebruikt om een wetenschappelijk beschrijving te maken.