Don Jacinto Tequila Silver

70 cl

Don Jacinto Tequila Silver

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95
  • Vanaf 6 voor € 11,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Type Blanco
Merk Don Jacinto
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dan Jacinto Tequila Silver is een tequila dat valt onder de Mexicaanse Silver tequila. Silver Tequila worden gerijpt tot 3 maanden en hebben een kristalhelder kleur en komen uit de streek van Jalisco. Voor deze tequila zijn de harten van de Agave plant eruit gesneden en geperst, waar van de vloeistof is gebruikt voor deze tequila die het goed doet als shot of voor in de mix. De welbekende Tequila shot ritueel: men likt het zout van de handen, neemt een shot Tequila waarna met daarna gelijk in een citroen bijt.