Don Jacinto Tequila Gold

70 cl

Don Jacinto Tequila Gold

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50
  • Vanaf 6 voor € 11,99 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Type Overig
Merk Don Jacinto
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie Gold Tequila van het merk Don Jacinto. Het valt onder de Mexicaanse Gold Tequila. Don Jacinto Tequila Gold laat u karamel toetsen herkennen in haar tequila. Een mooie tequila uit de omgeving van Jalisco waar speciaal agava plantages staan voor deze stijlvolle tequila die het onder andere goed doet als shot of in de mix. Don Jacinto Tequila Gold heeft een lichtbruin heldere kleur. Het bekende Tequila shot ritueel is zout van je handen aflikken, Het tequila shotten en dan een hap uit een citroen nemen. Bij de Gold Tequila Shot ritueel wordt de zout vervangen door kaneel en de citroen door een sinaasappel.