Barmat Dommelsch

 

Barmat Dommelsch

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M54
Soort Bardoek
Merk Dommelsch
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De unieke barmat van Dommelsch is gemaakt met liefde voor de barman die zijn liefde uit voor dit met. Deze barmat is een vaak geziene object in de horeca. De mat is speciaal voor de uitgebreide cafe's en restaurants die uiteraard Dommelsch schenken. Door de mooie kleuren wordt deze barmat naast de horeca en cafe's natuurlijk ook in de thuisbar of jeugdsoos toegepast. De  zwart rubberen barmat heeft een groot wit/rode opdruk van Dommelsch.

Afmetingen: 42 x 24 cm

Materiaal: Rubber en stof

Onderhoud: de barmat kan schoongemaakt worden met een vochtige doek.