Dom Perignon Rosé Vintage 2004

75 cl

Dom Perignon Rosé Vintage 2004

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 259,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 13 %
Land Frankrijk
Merk Dom Pérignon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een topchampagne die ook wel het juweeltje van Dom Perignon wordt genoemd, een blend van pinot noir en chardonnay die in een harmonieuze en ideale balans liggen met mekaar. Deze specifieke Rosé versie wordt uitsluitend in gelimiteerde oplages verkocht, dit om de exclusiviteit te behouden uiteraard maar ook omdat de gebruikte pinot noir druiven beperkt beschikbaar zijn. Deze champagne is ook in een aantrekkelijk nette box te verkrijgen, onder de naam Dom Perignon Rosé Vintage 2004 in box.

Dom Perignon Rosé is gebaseerd op puur fruit en expertise van het hoogste niveau, de champagne heeft bij botteling bijna 10 jaar gerijpt in de beroemde kelders van het champagnehuis. Het resultaat mag er wezen, een frisse en fruitige champagne met een oogstrelende helderheid en een briljante intensiteit gecombineerd met een voortreffelijke complexiteit. De uiterst bloemige geur van kersen citrus met cacao hinten. De fruitsmaak is elegant en harmonieus en de afdronk is een eeuwigdurend genot. Een champagne waar je u tegen zegt!