Diva Vodka

70 cl

Diva Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Diva
Land Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een wodka van kwaliteit die gebaseerd is op tarwe en driemaal gedistilleerd is en gefilterd is door Nordic berken houtskool, en vervolgens nog een keer gefilterd door edelstenen als diamanten, smaragden en robijnen. Dit proces van distillatie en filtering levert een zeer pure en zuivere smaak op die zeer zacht wegdrinkt.

De fles is van prachtig design en heeft in het midden, over de gehele lengte, een buis die gevuld is met 48 verschillende kristallen die gebruikt kan worden als garnering. De kristallen worden met de hand gevuld en elke fles heeft een unieke combinatie van kristallen, kristallen als zircona’s, roze toermalijnen, amethisten en citrienen.