Staritsky & Levitsky Distil No.9 Small Batch Vodka

70 cl

Staritsky & Levitsky Distil No.9 Small Batch Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Staritsky & Levitsky
Land Oekraïne
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Distil No.9 Small Batch Vodka is afkomstig uit de Oekraïne en is een moderne interpretatie van een origineel Oekraïens recept, deze frisse vodka is geschikt voor ieder moment en makkelijk puur te drinken. Na het maken van diverse proef batches bleek distillaat nummer 9 het beste recept, een nieuwe vodka was geboren. Gemaakt van Oekraïense beste granen die op de zwarte vruchtbare aarden groeien en met het zuiverste water uit het Karpaten gebergte, gemaakt met de grootste zorg en passie in batches van 9999 flessen per keer.