Diplomatico Blanco

€ 29,95

Direct leverbaar !

Deze super premium rum uit Venezuela is blend van rums met een leeftijd van maximaal 6 jaren oud. Door de distillatie in koperen Potstills én een zuiving door middel van houtskool maakt deze rum uniek, zacht en vooral rijk van smaak.  Deze rum heeft al diverse prijzen gewonnen en behoort tot de betere blanke rum.

Geschiedenis Diplomatico
Eind de jaren 80’ was Don Juancho Nieto Melendez en zijn brandende passie voor het verkennen van de bronnen en processen zorgde eruit uiteindelijk voor zijn eigen verantwoordelijkheid voor de vele verleidelijke smaken van de traditionele dranken waaronder de rum.

Hij was vooral geïnteresseerd in ambachtelijke productiemethoden die ondanks relatief constant gehouden, waren kunnen opleveren uiteenlopende duidelijk verschillende resultaten .
Hij was gefascineerd door de subtiele complexiteit van de vele omgevingsfactoren die het rum -proces beïnvloeden , zoals het weer en de vochtigheid van de tropen. Een vakman in hart en nieren , Don Juancho was onvermoeibaar en zocht naar manieren om zijn eigen product te verfijnen door bemonstering van een uitputtende reeks van exotische likeuren en rum . In feite zijn zijn indrukwekkende verzameling drank heel beroemd geworden.
Don Juancho bestudeerde aandachtig de productie- methoden die in Jamaica , die op dat tijdstip de wereldstandaard was voor de vervaardiging en de waardering van rum.

 

Meer informatie
Merk Diplomatico
Land Venezuela
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Type rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diplomatico Blanco
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.