Dictador XO Perpetual

€ 77,50

Direct leverbaar !

Een complexe rum met een heerlijk rijke smaak, Dictador XO Perpetual is een kunstwerkje uit Colombia dat gerijpt heeft op speciale Xérez vaten. Een premium rum met heerlijke aroma's van geroosterde honing en Colombiaanse koffie met een royale toon van tofee.

Hierop volgend een zalig smakenpalet van onder andere chocolade, karamel en gedroogd fruit met tonen van koffie, de textuur is zijdezacht en glijdt moeiteloos de keel in. Een rum die superieure kwaliteit biedt zonder een superieur prijskaartje hieraan te hangen, prima combinatie!

Geschiedenis Dictador
Volgens de dictador website wordt hun rum geproduceerd in Colombia, aan de Caribische kust van Colombia in Cartagena de Indias. De rum is vernoemd naar Arango Y Ferro, die de bijnaam 'dictador' kreeg door de lokale bevolking van Cartagena de Indias. In het begin van Colombia (ergens na 1751) nam hij meer bekendheid in de handel en commercie tussen de Spaanse koloniën en Spanje. Arango was blijkbaar verliefd op de plaatselijke riet geest en werd een belangrijke producent van rum in die tijd. In 1913, zijn opvolger Don Julia Arango Y Ferro die vestigde in de Distileria Colombiana.

 

Meer informatie
Merk Dictador
Land Colombia
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Type rum Bruine Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dictador XO Perpetual
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.