Dictador Colombian White Aged Dry Gin

70 cl

Dictador Colombian White Aged Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin, Zoete Gin
Alcohol % 43 %
Merk Dictador
Herkomst Colombia
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Colombian Ortodoxy Gin, ook wel Dictador Colombian White Aged Dry Gin genoemd, van dictador is gebaseerd op de formule van Dario Parra, de voormalig president van het bedrijf en Gin liefhebber. Voor deze smaak is men afgereist naar London om te leren hoe Gin wordt gemaakt. In tegentelling tot zijn broertje de Treasure, is deze Gin wat meer bitter maar net als de 7d essential is dit een volledig Spaanse Gin met Engelse tinten.

Naast de zoete en frisse munt ingrediënten die we al kennen bevat deze Gin  ook kruiden als kaneel, peper en engelwortel om een klassieke Dry Gin te creëren. Is Dictador helemaal wat u zoekt, dan raden we ook aan de Dictator Rum’s te bekijken. Met 4 verschillende soorten is deze immens populair en nog steeds een koploper kwa Rum zijnde.  Drink wel met mate want het muntje kan zomaar ineens vallen.

Geschiedenis

De geschiedenis in 1751 gaat dat Severo Arango y Ferro arriveert in Cartagena D’Indies, om de welvaart tussen Spanje en Amerikaans-Spaanse kolonies te controleren en te laten toenemen. Zijn kracht gecombineerd met zijn macht gaf hem de bijnaam ’Dictador’. 

Sinds dat hij zijn eerste slok Dictador nam, was hij gelijk verliefd op al het zoete en elegante van het tropische elixer. Waarna hij direct besloot de belangrijkste producent te worden op het gebied van Tropische Rum en Gin van hoge kwaliteit.

Zo ongeveer 180 jaar nadat Dictador in Cartagena was aangekomen, besloot een van zijn nakomelingen ‚Don Julio Arango y Parra, een distilleerderij op te richten genaamd Colombiana. Don Julio heeft zijn hele leven gewijd het produceren van een perfecte rum (waar later Gin na werd gemaakt) en het bestuderen van het leven van Dictador, zo is hij de beste Rum maker van Caribisch gebied geworden.

De sleutel tot hun succes was uiteindelijk de manier waarop ze hun tropisch elixer wereldwijd op de markt brachten. De derde generatie van Dictator’s familie besloot dit te gaan handhaven. Gedurende die periode van uitbreiding, vonden investeerders van Europa de geschiedenis en het geheim een prachtig verhaal en besloten ze er veel geld in te stoppen. Niet alleen geld maar ook veel geleerden met ervaring, zo moest het dus wel uitdraaien op een succes.