Dictador Colombian Aged Dry Gin

70 cl

Dictador Colombian Aged Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 43 %
Merk Dictador
Herkomst Colombia
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dictador’s Premium Colombian Aged Gin Treasure is een waardevolle gin die uniek is aan smaak. Limoen en tangerine mandarijnen vormen natuurlijk evenals de jenever bes de bases. Deze twee ingrediënten vormen samen een helder zoete smaak met exotische fragmenten. Waarna de frisse aroma’s van munt zich met elkaar verhullen. De neutrale smaak komt van een drank dat vijf maal is gedistilleerd uit suiker.

Als alle ingrediënten gecombineerd worden in het rijp-proces volgt er een gloednieuwe harmonieuze Dictator Gin. Als dit niet helemaal uw ding is hebben we ook nog de White variant. Ze lijken allebei sterk op de 7d essential, uiteraard omdat ze beiden uit Spanje komen. En ze allemaal de zelfde karakteristieke aroma’s en smaken hebben van een Spaanse Gin.

Geschiedenis

De geschiedenis in 1751 gaat dat Severo Arango y Ferro arriveert in Cartagena D’Indies, om de welvaart tussen Spanje en Amerikaans-Spaanse kolonies te controleren en te laten toenemen. Zijn kracht gecombineerd met zijn macht gaf hem de bijnaam ’Dictador’. Sinds dat hij zijn eerste slok Dictador nam, was hij gelijk verliefd op al het zoete en elegante van het tropische elixer. Waarna hij direct besloot de belangrijkste producent te worden op het gebied van Tropische Rum en Gin van hoge kwaliteit.

Zo ongeveer 180 jaar nadat dictator in Cartagena was aangekomen, besloot een van zijn nakomelingen ‚Don Julio Arango y Parra, een distilleerderij op te richten genaamd Colombiana. Don Julio heeft zijn hele leven gewijd het produceren van een perfecte rum (waar later Gin na werd gemaakt) en het bestuderen van het leven van Dictador, zo is hij de beste Rum maker van Caribisch gebied geworden.

De sleutel tot hun succes was uiteindelijk de manier waarop ze hun tropisch elixer wereldwijd op de markt brachten. De derde generatie van dictator’s familie besloot dit te gaan handhaven. Gedurende die periode van uitbreiding, vonden investeerders van Europa de geschiedenis en het geheim een prachtig verhaal en besloten ze er veel geld in te stoppen. Niet alleen geld maar ook veel geleerden met ervaring, zo moest het dus wel uitdraaien op een succes.