Dictador Colombian Aged Dry Gin

€ 36,95

Direct leverbaar !

Dictador’s Premium Colombian Aged Gin Treasure is een waardevolle gin die uniek is aan smaak. Limoen en tangerine mandarijnen vormen natuurlijk evenals de jenever bes de bases. Deze twee ingrediënten vormen samen een helder zoete smaak met exotische fragmenten. Waarna de frisse aroma’s van munt zich met elkaar verhullen. De neutrale smaak komt van een drank dat vijf maal is gedistilleerd uit suiker.

Als alle ingrediënten gecombineerd worden in het rijp-proces volgt er een gloednieuwe harmonieuze Dictator Gin. Als dit niet helemaal uw ding is hebben we ook nog de White variant. Ze lijken allebei sterk op de 7d essential, uiteraard omdat ze beiden uit Spanje komen. En ze allemaal de zelfde karakteristieke aroma’s en smaken hebben van een Spaanse Gin.

Geschiedenis

De geschiedenis in 1751 gaat dat Severo Arango y Ferro arriveert in Cartagena D’Indies, om de welvaart tussen Spanje en Amerikaans-Spaanse kolonies te controleren en te laten toenemen. Zijn kracht gecombineerd met zijn macht gaf hem de bijnaam ’Dictador’. Sinds dat hij zijn eerste slok Dictador nam, was hij gelijk verliefd op al het zoete en elegante van het tropische elixer. Waarna hij direct besloot de belangrijkste producent te worden op het gebied van Tropische Rum en Gin van hoge kwaliteit.

Zo ongeveer 180 jaar nadat dictator in Cartagena was aangekomen, besloot een van zijn nakomelingen ‚Don Julio Arango y Parra, een distilleerderij op te richten genaamd Colombiana. Don Julio heeft zijn hele leven gewijd het produceren van een perfecte rum (waar later Gin na werd gemaakt) en het bestuderen van het leven van Dictador, zo is hij de beste Rum maker van Caribisch gebied geworden.

De sleutel tot hun succes was uiteindelijk de manier waarop ze hun tropisch elixer wereldwijd op de markt brachten. De derde generatie van dictator’s familie besloot dit te gaan handhaven. Gedurende die periode van uitbreiding, vonden investeerders van Europa de geschiedenis en het geheim een prachtig verhaal en besloten ze er veel geld in te stoppen. Niet alleen geld maar ook veel geleerden met ervaring, zo moest het dus wel uitdraaien op een succes.

 

 

Meer informatie
Merk Dictador
Land Colombia
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 43
Soort gin Citrus Gin, Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dictador Colombian Aged Dry Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.