DeSilver White Rum

70 cl

DeSilver White Rum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Spiced Rum
Merk DeSilver
Herkomst India
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

DeSilver White Rum is een plantaardige rum van St Barth, het is een heerlijk gladde rum die in beperkte oplagen ( maximaal 23.000 ) flessen per jaar over de wereld verspreid word. Gerijtp op roestvrij stalen vaten voor een duur van 12 maanden voor dat zij op de fles gaan. De smaken zijn licht met hints van citrus en vochtige aardse smaken, de rum is iets vettig in de mond waardoor de smaken blijven hangen. 

Leuk te weten:

DeSilver rum is vernoemd naar de 17e-eeuwse piraat Captain DeSilver, Hij mengde de beste Caribische rum, en liet het in een grot met toegevoegde geheime specerijen rijpen. Deze veelzijdige witte rum kan zo worden gedronken of in een mix.

St Barth is een eiland in de Caraïbische Zee en overzeese gemeenschap van Frankrijk.