Delaforce Tawny

75 cl

Delaforce Tawny

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Port Soort Tawny
Alcohol % 20 %
Merk Delaforce
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Delaforce Tawny is een aantrekkelijke, jonge tawny Port die lichter in kleur en stijl is dan een Ruby, maar die wel zijn rijke smaak behoudt. Deze Tawny toont rijpheid en karakter. De Delaforce Tawny heeft een gemiddelde leeftijd van 5 á 6 jaar en is minder zoet dan de Ruby.

Geschiedenis Delaforce
De familie Delaforce is afkomstig uit Frankrijk en hun geschiedenis gaat meer dan 400 jaar terug. In 1834 kwam John Fleurriet Delaforce naar Porto om een nieuwe onderneming van Martinez Gassiot op te zetten. In 1868 richtte zijn zoon George Henry Delaforce zijn eigen bedrijf op; Het Huis van Delaforce.
In de jaren die volgde werd Delaforce al snel gezien als één van de toonaangevende portwijn bedrijven in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland, Rusland en de Scandinavische landen maar ook in Portugal zelf.
Delaforce heeft in de loop der jaren een reputatie voor haar uitstekende blends en vaardigheden gekregen.