Del Maguey Minero

70 cl

Del Maguey Minero

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 49 %
Type Reposado
Merk Delmaquey
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Del Maguey Minero word met behulp van natuurlijke processen van meer dan vierhonderd jaar oud, het dorp palenquero (maker) vangt het ware lichaam en de geest van mezcal met slechts twee ingrediënten: water en het hart van de maguey (agave) gemaakt. De harten van maguey worden geroosterd boven hete stenen in een kuil in de grond voor 3-5 dagen bedekt met aarde. Ze worden vervolgens vermalen tot een brij met paard-aangedreven stenen molens, gevolgd door een lange periode van natuurlijke fermentatie in houten vaten en uiteindelijk twee keer gedestilleerd, heel langzaam, in hout gestookte klei of koperen ketels. Deze mezcals zijn echter anders dan alle anderen. Zij zijn de meest zeldzame, zuivere en fijnste in de wereld. Hun smaak wordt omschreven als rokerig, waar diep en warm.
Del Maguey mezcals worden tweemaal gedistilleerd en ongemengde van 100% volwassen agave Espadin en worden geproduceerd op de originele, 400 jaar oude biologische, handgemaakte manier.