Debowa Vodka Veldfles

70 cl

Debowa Vodka Veldfles

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Debowa
Land Polen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Debowa Oak Vodka is een uitstekende wodka, dat is het resultaat van een zeer unieke formule die vervaardigd is door de eeuwen heen. De combinatie van alleen de beste natuurlijke ingrediënten en een eeuwenoude traditionele destillatiemethode, heeft een prachtige mix van wodka gemaakt. Debowa Oak Vodka wordt geproduceerd met behulp van de beste Poolse gedistilleerde drank van granen, Black Elder bloemen, eikenhout (waarvan een strook wordt geplaatst in elke fles) en kristalhelder artesische water. De speciaal geprepareerde eik biedt de karakteristieke kleur en one-of-a-kind eiken smaak aan Debowa Oak Vodka. Debowe Oak Wodka is een aristocraat onder de Poolse Wodka en die alleen wordt uitgereikt aan de beste natuurlijke producten in Polen. Geniet Debowe Eiken Wodka ijskoud of bij kamertemperatuur, recht omhoog.