Death's Door Gin

Waardering:
100% of 100
€ 39,95

Direct leverbaar !

Death’s Door Gin heeft een verrassend aantal simpele botanische ingrediënten mix, van vooral organische ingrediënten. Denk dan aan Jeneverbessen, Koriander en Venkel. Door het gebruiken van jeneverbessen die wild groeien op Washington Island samen met koriander en venkel die ook in die staat te verkrijgen is, is Death’s Door Gin in staat te laten zien hoe complex en complementair uitdrukkingen wel niet kunnen zijn.

Death’s Door Gin geeft bases van organische tarwe uit Washington en een bases organische gerst mout uit Chilton, Wisconsin, dit is ook het geval bij hun wodka. De Gin heeft een volle London Dry smaak zonder al het bittere er om heen. Dit komt vanwege hun extractie proces en de bases ingrediënten die ze gebruiken. Je kunt zelfs alle drie de ingrediënten proeven. Jeneverbessen, pittige citrus tinten van uit het koriander zaad en dan nog een zachte, verfrissende finish van de venkel zaadjes.

Death’s Door Gin is groots genoeg om het op te nemen tegen een antieke of klassieke cocktail en toch ook zacht genoeg om van te genieten met wat ijs als een droge martini! Het is waarlijk de Gin van onze tijd!

Geschiedenis

Een droom die werkelijkheid werd. Wat  begon als een experiment om te zien of de landbouw zou kunnen worden hersteld,  gepromoot en behouden worden op Washington Island, Wisconsin, is opgebloeid tot een volwaardig bedrijf. Met als constructie het nieuwe State-of-the art distillery in Middleton, Wisconsin.

Afgemaakt op 4 juni 2012 bij de grote opening. Het is de grootste distilleerderij van heel Wisconsin en een van de grootste in de regio met een geschatte capaciteit van ongeveer 250000 boxen met klaargemaakte producten. Hun bedoeling en ook soort van doelstelling is om genoeg producten te produceren om aan hun huidige en toekomstige eisen te voldoen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat hun producten dezelfde hoge kwaliteit en perfectie behouden.

De faciliteit is gevestigd in Middleton Business Park, ten westen van de Beltline bij 2220 Eagle Drive. Groots genoeg en ook genoeg producten om uren koopwaar en zelfs geplande rondleidingen te geven.

Meer informatie
Merk Deaths Door
Land Verenigde Staten
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 47
Soort gin Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Death's Door Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.