Death's Door Gin

70 cl

Death's Door Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 47 %
Merk Deaths Door
Herkomst Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Death’s Door Gin heeft een verrassend aantal simpele botanische ingrediënten mix, van vooral organische ingrediënten. Denk dan aan Jeneverbessen, Koriander en Venkel. Door het gebruiken van jeneverbessen die wild groeien op Washington Island samen met koriander en venkel die ook in die staat te verkrijgen is, is Death’s Door Gin in staat te laten zien hoe complex en complementair uitdrukkingen wel niet kunnen zijn.

Death’s Door Gin geeft bases van organische tarwe uit Washington en een bases organische gerst mout uit Chilton, Wisconsin, dit is ook het geval bij hun wodka. De Gin heeft een volle London Dry smaak zonder al het bittere er om heen. Dit komt vanwege hun extractie proces en de bases ingrediënten die ze gebruiken. Je kunt zelfs alle drie de ingrediënten proeven. Jeneverbessen, pittige citrus tinten van uit het koriander zaad en dan nog een zachte, verfrissende finish van de venkel zaadjes.

Death’s Door Gin is groots genoeg om het op te nemen tegen een antieke of klassieke cocktail en toch ook zacht genoeg om van te genieten met wat ijs als een droge martini! Het is waarlijk de Gin van onze tijd!

Geschiedenis

Een droom die werkelijkheid werd. Wat  begon als een experiment om te zien of de landbouw zou kunnen worden hersteld,  gepromoot en behouden worden op Washington Island, Wisconsin, is opgebloeid tot een volwaardig bedrijf. Met als constructie het nieuwe State-of-the art distillery in Middleton, Wisconsin.

Afgemaakt op 4 juni 2012 bij de grote opening. Het is de grootste distilleerderij van heel Wisconsin en een van de grootste in de regio met een geschatte capaciteit van ongeveer 250000 boxen met klaargemaakte producten. Hun bedoeling en ook soort van doelstelling is om genoeg producten te produceren om aan hun huidige en toekomstige eisen te voldoen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat hun producten dezelfde hoge kwaliteit en perfectie behouden.

De faciliteit is gevestigd in Middleton Business Park, ten westen van de Beltline bij 2220 Eagle Drive. Groots genoeg en ook genoeg producten om uren koopwaar en zelfs geplande rondleidingen te geven.