De Molen Spanning & Sensatie

33 cl

De Molen Spanning & Sensatie

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,85
  • Vanaf 24 voor € 3,70 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij de Molen
Type Bier Stout
Alcohol % 9,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Spanning & Sensatie kunnen we met recht onder de categorie speciaalbier zetten, gebrouwen met Cacao, Chili pepers en Zeezout wat het een heel bijzonder aroma mee geeft van Chololade en espresso koffie, de smaak is vol chocolade met een fijne scherpte van de chilli peper met op de achtergrond het zeezout. De naam is voor dit bier recht in de roos, een spannend bier om te drinken vol sensatie in de afdronk!

Brouwerij de molen, gelegen in Bodegraven, Zuid-Holland is een ambachtelijke brouwerij met restaurant. Gevestigd in een historische windmolen De Arkduif uit 1697. Opgericht in 2004, de brouwerij heeft in zijn korte bestaan al een zeer goede naam opgebouwd.

Niet alleen het bier is opvallend maar de namen van deze bieren net zo. De brouwerij maakt veel bieren die maar eens per jaar uit komen, ook werken zij vaak samen met andere grootheden van over de hele wereld. Voorbeeld van deze brouwerijen zijn Mikkeller (Denemarken), De Struise Brouwers (België), Haandbryggeriet (Noorwegen) en Närke (Zweden).