De Molen Spanning & Sensatie

€ 3,85

Direct leverbaar !

Spanning & Sensatie kunnen we met recht onder de categorie speciaalbier zetten, gebrouwen met Cacao, Chili pepers en Zeezout wat het een heel bijzonder aroma mee geeft van Chololade en espresso koffie, de smaak is vol chocolade met een fijne scherpte van de chilli peper met op de achtergrond het zeezout. De naam is voor dit bier recht in de roos, een spannend bier om te drinken vol sensatie in de afdronk!

Brouwerij de molen, gelegen in Bodegraven, Zuid-Holland is een ambachtelijke brouwerij met restaurant. Gevestigd in een historische windmolen De Arkduif uit 1697. Opgericht in 2004, de brouwerij heeft in zijn korte bestaan al een zeer goede naam opgebouwd.

Niet alleen het bier is opvallend maar de namen van deze bieren net zo. De brouwerij maakt veel bieren die maar eens per jaar uit komen, ook werken zij vaak samen met andere grootheden van over de hele wereld. Voorbeeld van deze brouwerijen zijn Mikkeller (Denemarken), De Struise Brouwers (België), Haandbryggeriet (Noorwegen) en Närke (Zweden).

 

Meer informatie
Locatie E5
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Gewicht 0.6000
Alcoholpercentage in % 9.8
Brouwerij de Molen
Type bier Stout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Molen Spanning & Sensatie
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.