De Molen Hemel & Aarde

€ 3,95

Direct leverbaar !

Hemel & Aarde is een echt Smoked Imperial Stout bier, zo zwart als de nacht. Gebrouwen met de meest steker turf gerookte whisky mout ter wereld, juist die van Bruichladich. Hierdoor heeft het bier een zeer heftige turfrook geur waardoor de aroma's van laurier en pure chocolade naar de achtergrond worden gedrukt. Heerlijke smaken van chocolade en natuurlijk gerookte mout die langzaam overgaan in laurier en drop smaken.

Brouwerij de molen, gelegen in Bodegraven, Zuid-Holland is een ambachtelijke brouwerij met restaurant. Gevestigd in een historische windmolen De Arkduif uit 1697. Opgericht in 2004, de brouwerij heeft in zijn korte bestaan al een zeer goede naam opgebouwd.

Niet alleen het bier is opvallend maar de namen van deze bieren net zo. De brouwerij maakt veel bieren die maar eens per jaar uit komen, ook werken zij vaak samen met andere grootheden van over de hele wereld. Voorbeeld van deze brouwerijen zijn Mikkeller (Denemarken), De Struise Brouwers (België), Haandbryggeriet (Noorwegen) en Närke (Zweden).

 

Meer informatie
Locatie E5
Land Nederland
Inhoud 33 cl
Gewicht 0.6000
Alcoholpercentage in % 10
Brouwerij de Molen
Type bier Stout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Molen Hemel & Aarde
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.